|

Nëse i ke këto 6 probleme, je inteligjent

Shumica e njerëzve me inteligjencë të lartë janë konsideruar si super qenie të cilët mendja e tyre mund ta ju ndihmoj në situata të ndryshme të jetës së tyre.
Ata nuk kanë problem sikur njerëzit e tjerë të zakonshëm.

Por, ende realitet është i tillë. Në fund të fundit nuk ka rëndësi se sa inteligjent mund të jetë dikush, në fund të ditës jemi njerëz, shkruan portali lifehack transmeton arbresh.info.

Të afërmit dhe miqtë tuaj nuk mund të jenë përgjegjës për atë se ka ndjeni, apo ka keni në mendje.

Këtu gjeni 6 vështirësi që ju nuk mund të kuptoheni nga të gjithë:

Bisedat e vogla të rraskapitin
Mund të jetë një sfidë për ty nëse përfshihesh në biseda të vogla për gjëra të zakonshme.

Kjo është sepse mendja juaj është e tronditur me ideja të mëdha.

Temat me interes mund të jetë në lidhje me shkencën, artin, filozofinë dhe këto janë tema që rrallë bisedohen.

Kjo të bën të mendosh se po e humb kohën kot.

Ti mendon më shumë se sa flet
Mendja jote mendon që për problem të gjendet zgjidhja shpejt dhe mund të merr kohë që njerëzit me inteligjencë mesatare të japin opinionin e tyre ose konkluzionin.

Nëse nuk jeni totalisht i sigurt që ju keni një ide briliante dhe përgjigjje të saktë ju nuk flisni.

Shumë njerëz përreth teje nuk janë mësuar me procesin e punës tënde dhe mund të ju duket absurd.

Puna juaj lehtë mund të bezdis
Nevoja e trurit tuaj duhet të jetë e sfiduar me ide të reja e të mëdha dhe projektet të shndërrohen në punë interesante e jo të mërzitshme.

LEXONI DHE:  A mund t’i dalloni 7 fytyra në vetëm 10 sekonda? (Foto)

Kjo duhet të bëhet dita ditës dhe të krijohen ide kreative.

Në fund të fundit shefit nuk i bëhet vonë mënyra se ju e bëni atë punë, me rëndësi puna të kryhet.

Ju ndonjëherë keni veprime si paralizë
Është e vështirë të jeni kreativ në një botë kur njerëzit nuk e vlerësojnë edhe aq shumë mendimin kreativ.

Jeni konsumuar me ideja të ndryshme dhe ndonjëherë mungon edhe impulsi i reagimit.

Fatkeqësisht, njerëzit pretendojnë që të jenë shumë përtac që është një ndjenjë jo të mirë.

Ju konsideroheni sikur të turpshëm
Sikur këto të mos mjaftonin ju keni edhe një vështirës që është si përmbledhëse për të gjitha.

Nuk ndjeheni rahat në biseda të vogla, nuk jeni të sigurt në atë se ka thoni, nuk inspiroheni për ideja të reja, rrini gjithmonë njëjtë.

Këto veçori ju bëjnë të dukeni sikur keni turp dhe dukeni sikur jeni vetjak në mendimet sociale që keni.

E keni të vështirë të bini në dashuri
Pika e fundit është se ju jeni kërkues në gjëra të dashurisë.

Që kur ju bëheni më të kujdesshëm, analitik dhe më të pavarur se të tjerët ju mund të keqkuptoheni nga të tjerët.

Juve mund të ju humb spontaniteti dhe do të bie interesi për dashuri dhe do dilni humbës.

Sidoqoftë, edhe pse dita juaj mund të jetë e karakterizuar me këto gjëra, këto nuk ju bëjnë që ju mos të përparoni.

Ju mund të punoni që të ngritni vetën dhe të përshtateni me të tjerët më mirë sesa duket që në fillim.

Ju do gjeni shumë gjëra të përbashkëta.

LEXONI DHE:  Nëse mendoni se joga është e mërzitshme, kjo video do t’ju ndërrojë mendje (Video)

Short URL: http://daily-explore.info/?p=3856

Posted by on Sep 23 2017. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply